Type and press Enter.

OUTLET

I.V.M. onze coronamaatregelen kunnen wij op dit moment helaas GEEN nieuwe outlet accepteren. Wij hopen dat dit zo spoedig mogelijk weer kan, en zullen jullie dan een email sturen. Excuses.

 

 Beste klant,

Bij het wisselen van de seizoenen kijkt u in de kledingkasten. Daar hangt nog veel prima geschikte kleding in, maar helaas…., uw kind blijkt er uit te zijn gegroeid.

Gooi of geef gebruikte merkkleding niet zomaar weg! Meestal kunnen wij die kleding voor u verkopen!

Ons ruime pand maakt het mogelijk om u daarvoor een nieuwe service te bieden:  de OUTLET!

U kunt deze kleding bij ons inleveren. Wij verzorgen de presentatie en de verkoop. U heeft daar geen omkijken naar.

Zodra “uw kleding” is verkocht, kunt u van uw deel van de opbrengst, gewoon bij ons nieuwe kleding shoppen.

 

Spelregels Outlet Bengel Kindermode:

Kleding:

*        De kleding moet heel, gewassen, vlekvrij en zo nodig gestreken zijn.

*        Zomerkleding in de voor-jaarscollectie en winterkleding in het najaar. (Voorgaande jaren is OK, mits nog verkoopbaar qua modebeeld)

*        De bedoeling is “ merkkleding” , dus niet afkomstig van ketenbedrijven als C&A, Hema en dergelijke.

 

Inleveren Kleding:

*        De kleding kan worden gebracht tijdens de normale winkelopeningstijden.

*        Wij beoordelen uw inbreng binnen 4 werkdagen. U ontvangt een E-mail met ons prijsvoorstel. Pas na uw akkoord, gaat de kleding de winkel in.   Kleding die wij naar ons oordeel niet kunnen innemen, kan weer worden opgehaald. Kleding die zonder nader bericht niet wordt opgehaald, gaat naar “ Het goede doel”.

 

Opbrengst kleding:

*        Van de opbrengst gaat 50% naar uw tegoed dat u vrij bij ons kunt besteden.  Uit “onze” helft, betalen wij de verschuldigde omzetbelasting (21%), het spaar-gedeelte (5%) voor de klant die het koopt, en onkosten als draagtassen, huisvesting etc.

*        Als kleding van u is verkocht, sturen wij een e-mail over het tegoed dat op uw saldo is bijgeschreven. Vanaf dat moment is dit tegoed bij ons vrij besteedbaar. Uw tegoed staat in ons kassasysteem.

 

Niet verkochte kleding:

*        De kleding mag het hele seizoen in onze OUTLET te koop hangen.

*        Als er aan het einde van het opruimingsseizoen nog kleding van u over is van het afgelopen seizoen, ontvangt u van ons bericht dat u de kleding kunt ophalen. Kleding die zonder nader bericht niet wordt opgehaald, gaat naar “het goede doel”